CP PLUS Teknologix Labs dezvolta tehnologia H265

CP PLUS Teknologix Labs este setat să pună în aplicare H.265 standard de / HEVC în gama viitoare de dispozitive de supraveghere video . Un standard succesor imediat la H.264 , H.265 standard, ofera diverse imbunatatiri peste H.264 . Punere în aplicare H.265 a generat lupta optimism frumos anumită industrie cu deficit de lățime de bandă , spectru , depozitare , precum și nevoia iminentă de a lua în creștere conținut HD pentru livrare multi- platformă .


Odată cu implementarea standardelor H.265 , CP PLUS planuri de a introduce o serie de dispozitive de supraveghere video care acceptă H.265 decodare și aduce beneficii sale
peste 40 % mai mic de utilizare de lățime de bandă .

Un format de codificare video este un format de reprezentare conținut pentru stocarea sau transmiterea de conținut video digital ( cum ar fi într-un fișier de date sau de tip bitstream ) . Exemple de formate de codare video, includ MPEG – 2 partea 2 , MPEG – 4 Part 2 , H.264 ( MPEG – 4 Part 10 ) , HEVC etc.

H.264 standard existent oferă 40 până la 50 la sută reducere bitrate peste MPEG – 2 , dar are limitare pe furnizarea de conținut HD pentru difuzare și on-line . Cu camerele 4K / UltraHD fiind introdusă ca o revoluție tehnologie video, necesitatea unei mai bune standard de H.264 a fost întârziat . H.265 întâlneșteUltra HD redare necesare pe lățime de bandă chiar mai mic .

H.265 sau HEVC ( înaltă eficiență Video Coding ) dublează rata de compresie a datelor comparativ cu H.264 / MPEG – 4 la același nivel de calitate video . Alternativ , se poate asigura o calitate video substanțial îmbunătățită în același bitrate . Se poate sprijini 8K Ultra HD sau rezoluții de până la 8192×4320 .

Odată cu implementarea standardelor H.265 , CP PLUS planuri de a introduce o serie de dispozitive de supraveghere video care acceptă H.265 decodare și livrare beneficiile sale asupra utilizării lățimii de bandă de 40 % mai mic .

Beneficiile potentiale oferite de standardele H.265 sunt după cum urmează :
* Accelerarea cerere și vânzarea de 4K / ecrane ultra – HD , care a fost limitat în mare parte datorită diferenta de pret mare și lipsa de conținut UHD . H.265 poate compensa doua provocare .
* Oportunități uriașe de la cerințe reduse bitrate permit organismele de radiodifuziune și de difuzare a și vânzătorii online pentru pachet mai canale / conținut de pe medii de livrare existente .
* Extinderea mult mai mare experiență calitatea video în comparație cu H.264 secvență codificată în același bitrate .
* Capacitatea de a oferi imagini video de calitate superioară în rețelele mobile – lățime de bandă limitată .
* Realiza diferențiată și premium 4K conținut , multi -view de codificare , etc.

„Standard codare H.265 este unul dintre standardul de codare mai mare care ne va permite să implementeze soluții 4k păstrând în același timp toate lățime de bandă de rețea pe golfului . Acesta va fi o dezvoltare semnificativa pentru viitoarea creștere tehnologic în sisteme de supraveghere HD ” , a declarat , Yogesh Dutta , COO , CP PLUS .